Minha sacola

    EDIBLE SELBY

    Favoritar
    Ref:
    698075

    Por: R$ 465,00ou X de

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Photographer Todd Selby is back, this time focusing his lens on the kitchens, gardens, homes, and restaurants of more than 40 of the most creative and dynamic figures working in the culinary world today. He takes us behind the scenes with Noma chef René Redzepi in Copenhagen; to Tokyo to have a slice with pizza maker Susumu Kakinuma; and up a hilltop to dine at an inn without an innkeeper in Valdobbiadene. Each profile is accompanied by watercolor illustrations and a handwritten questionnaire, which includes a signature recipe. Reveling in the pleasures of a taco at the beach, foraging for wild herbs, and the art of the perfectly cured olive, Selby captures the food we love to eat and the people who passionately grow, cook, pour, and serve these incredible edibles every day.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780810998049
    Pré vendaNão
    Peso330g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas296
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2012
    Código Interno698075
    Código de barras9780810998049
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorSELBY, TODD
    EditoraABRAMS USA **
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar