De: R$ 0,00Por: R$ 296,86ou X de
Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Written by Australian celebrity chef Pete Evans, this book features more than 40 recipes for a wide variety of pizzas, from classic combinations, to modern flavors, to specialty and dessert pizzas. All of the recipes offer instructions for preparing the pizzas in the new countertop electric pizza maker as well as in a conventional oven. The book includes four basic doughs—including a gluten-free dough—which can be mixed and matched with a variety of sauces and toppings. Throughout the book are tips and tricks for creating flawless pizzas.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781616281687 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 150g |
Autor para link | EVANS PETE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 96 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2012 |
Código Interno | 731063 |
Código de barras | 9781616281687 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | EVANS, PETE |
Editora | WELDON OWEN |
Sob encomenda | Sim |