Minha sacola

    200 TIPS FOR CAKE DECORATING

    Favoritar
    Ref:
    828274

    De: R$ 416,90Por: R$ 291,83ou X de

    Economia de R$ 125,07

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Tapping into the hottest (and most persistent) trend in the craft cooking market, this book is crammed with information on the art and craft of using fondant. Today, a tastefully decorated cake is expected for birthday parties, weddings and any important celebration. A simple iced cake without a handmade fondant character or flowers is downright dull, no matter how good it may taste.
    200 Tips for Cake Decorating shows why fondant is so popular. Its smooth surface, vivid colors and moldable texture allow bakers to roll it, cut it, model it and color it. With basic skills and minimal equipment, bakers can create entertaining toppers for cakes and cupcakes.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781770852020
    SubtítuloTIPS,TECHNIQUES AND TRADE SECRETS
    Pré vendaNão
    Peso300g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número da ediçãoEDIÇÃO - 2013
    Código Interno828274
    Código de barras9781770852020
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorDEACON, CAROL
    EditoraFIREFLY BOOKS
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar