Minha sacola

    ADVANCES IN FOOD AND NUTRITION RESEARCH VOL.58

    Favoritar
    Ref:
    601661

    Por: R$ 722,00ou X de

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences. This book focuses on scientific developments in the broad areas of food science and nutrition. It is suitable for food scientists and nutritionists.
    "Advances in Food and Nutrition Research" recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Its contributions detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. It offers the latest important information for food scientists and nutritionists. It includes peer-reviewed articles by a panel of respected scientists. it is the go-to series since 1948.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780123744418
    Pré vendaNão
    EditorTAYLOR, STEVE
    Peso279g
    Editor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas250
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2009
    Código Interno601661
    Código de barras9780123744418
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraACADEMIC PRESS
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar