De: R$ 0,00Por: R$ 722,00ou X de
Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
"Advances in Food and Nutrition Research" recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Its contributions detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. It offers the latest important information for food scientists and nutritionists. It includes peer-reviewed articles by a panel of respected scientists. it is the go-to series since 1948.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780123744418 |
---|---|
Pré venda | Não |
Editor | TAYLOR, STEVE |
Peso | 279g |
Editor para link | TAYLOR STEVE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 250 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2009 |
Código Interno | 601661 |
Código de barras | 9780123744418 |
Acabamento | HARDCOVER |
Editora | ACADEMIC PRESS |
Sob encomenda | Sim |