Minha sacola

    ALGAE - ANATOMY, BIOCHEMISTRY, AND BIOTECHNOLOGY

    Favoritar
    Ref:
    504255

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    This book covers the most important taxa and structures for freshwater, marine, and terrestrial forms of algae. It offers comprehensive coverage on topics ranging from algae's historical role through its taxonomy and ecology to its natural product possibilities. The authors discuss the scientific advances made in the study of bioactive compounds produced by algae, together with efforts to manipulate the metabolic routes of their synthesis. Algae: Anatomy, Biochemistry, and Biotechnology serves as a single-source reference on the biology of algae, a subject of interest to scientists, researchers, and other professionals in multiple fields.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780849314674
    Pré vendaNão
    Peso357g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas320
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2005
    Código Interno504255
    Código de barras9780849314674
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorBARSANTI, LAURA | GUALTI, PAOLO
    EditoraCRC PRESS
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar