Minha sacola

    ASEPTIC PROCESSING AND PACKAGING OF FOOD

    Favoritar
    Ref:
    242311

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    'Aseptic Processing and Packaging of Food' explains how aseptic processing and packaging first began and traces its fascinating progression over the last fifty years. It explores current technologies, discusses why they are used today, and explains why certain basic approaches to critical operations, such as pumping, heat exchange, fluid flow, and controls, must be applied. Commercially used heating and holding concepts are also explained, with emphasis on avoiding problems. This book states the technique and method of choice for accurate flow control (timing). It includes an explanation of secondary flow and describes its use to solve many of the heat exchange and fluid flow problems associated with particle-containing products. It also discusses the manufacturers of aseptic packaging equipment, exploring the types of products they produce and the advantages and disadvantages of their product design.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780849380044
    Pré vendaNão
    Peso304g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas272
    Número da edição1ª EDICAO - 1996
    Código Interno242311
    Código de barras9780849380044
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorDAVID, JAIRUS R. D. | GRAVES, RALPH H. | CARLSON, V. R.
    EditoraCRC PRESS
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar