De: R$ 208,70Por: R$ 146,09ou X de
Economia de R$ 62,61Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
For over twenty years, Kansas Citians have enjoyed the full-bodied, wholesome flavor of Farm to Market Bread. Now readers can learn to bake their own artisanal sourdough, levain, rye, and biga at home. In four clearly organized chapters, Farm to Market bread master Mark Friend guides aspiring bakers from starter to warm, aromatic finish. After you master the four core recipes, there are variations for each to add to your baking repertoire.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781449487843 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 299g |
Autor para link | FRIEND MARK |
Livro disponível - pronta entrega | Sim |
Dimensões | 22.86 x 19.05 x 1.27 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 144 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2018 |
Código Interno | 1071084 |
Código de barras | 9781449487843 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | FRIEND, MARK |
Editora | ANDREWS MCMEEL |
Sob encomenda | Não |