Minha sacola

    Favoritar
    Ref:
    573832

    De: R$ 1.299,20Por: R$ 909,44ou X de

    Economia de R$ 389,76

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    This sequence of manuals addresses key issues such as quality, safety and reliability for those working and training in the manufacture of biscuits, cookies and crackers. Each manual provides a self-sufficient guide to a key topic, full of practical advice on problem-solving and troubleshooting drawn from over 30 years in the industry. The Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals will be useful to managers and engineers involved in processing confectionery and baked goods, as well as designers of machinery and production lines. Sheeting o Gauging o Cutting o Laminating o Rotary Moulding o Extruding o Wire Cutting o Depositing o Troubleshooting Tips This manual describes what is involved in forming dough pieces from mixed dough.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781855732940
    Pré vendaNão
    Peso150g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas89
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1998
    Código Interno573832
    Código de barras9781855732940
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorMANLEY, DUNCAN J. R.
    EditoraWOODHEAD PUBLISHING
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar