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    CHEESE MAKING

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    Sinopse

    If you are a fan of grilled-cheese sandwiches and homemade pizza then you are probably also a cheese lover and you should try making your own cheeses! Using the recipes in this book you can make everything from homemade ricotta and mozzarella to goat cheese, cheddar cheese, and Monterey jack. You may be surprised to find that cheese making is easier than you ever imagined. In this book you will receive the following: -An introduction to homemade cheeses and cheese making -A collection of recipes for soft cheeses including chevre, fromage blanc and ricotta -Several recipes for hard, aged cheeses like cheddar and Monterey jack So, if you are ready to try cheese making for yourself then simply pick a recipe from this book and get started!

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781523707669
    SubtítuloHOW TO MAKE VARIOUS CHEESES AT HOME
    Pré vendaNão
    Peso164g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões22.91 x 15.19 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas64
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2016
    Código Interno1105919
    Código de barras9781523707669
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorLORENZ, DIANE
    EditoraCREATESPACE INDEPENDENT PUB
    Sob encomendaSim

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