De: R$ 0,00Por: R$ 371,85ou X de
Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
A variety of cake recipes and instructions for prepping cakes to take decorationTechniques for working with various frostings--from piping buttercream to rolling fondantInstructions for creating cake toppers, marzipan fruits, gumpaste flowers, and other delicious detailsMore than 50 step-by-step projects for creating stunning tiered cakes, cupcakes, cake pops, and more
Readers will also find a detailed review of essential tools and materials as well as a troubleshooting chapter for help with fixing or avoiding common mistakes. More than 400 gorgeous, full-color photos.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781438003443 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 300g |
Autor para link | BAKER SHELLY |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 25.1 x 23.3 x 2.1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 288 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2014 |
Código Interno | 858232 |
Código de barras | 9781438003443 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | BAKER, SHELLY |
Editora | BARRON'S EDUCATIONAL |
Sob encomenda | Sim |