Minha sacola

    DEVOURED

    Favoritar
    Ref:
    782721

    De: R$ 336,28Por: R$ 235,40ou X de

    Economia de R$ 100,88

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    A provocative look at how and what Americans eat and why—a flavorful blend of The Omnivore’s Dilemma, Salt Sugar Fat, and Freakonomics that reveals how the way we live shapes the way we eat.

    Food writer and Culinary Institute of America program director Sophie Egan takes readers on an eye-opening journey through the American food psyche, examining the connections between the values that define our national character—work, freedom, and progress—and our eating habits, the good and the bad. Egan explores why these values make for such an unstable, and often unhealthy, food culture and, paradoxically, why they also make America’s cuisine so great.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780062390981
    SubtítuloFROM CHICKEN WINGS TO KALE SMOOTHIES - HOW WHAT WE EAT DEFINES WHO WE ARE
    Pré vendaNão
    Peso464g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas416
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2016
    Código Interno782721
    Código de barras9780062390981
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorEGAN, SOPHIE
    EditoraWILLIAM MORROW
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar