De: R$ 350,78Por: R$ 245,55ou X de
Economia de R$ 105,23Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Food writer and Culinary Institute of America program director Sophie Egan takes readers on an eye-opening journey through the American food psyche, examining the connections between the values that define our national character—work, freedom, and progress—and our eating habits, the good and the bad. Egan explores why these values make for such an unstable, and often unhealthy, food culture and, paradoxically, why they also make America’s cuisine so great.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780062390981 |
---|---|
Subtítulo | FROM CHICKEN WINGS TO KALE SMOOTHIES - HOW WHAT WE EAT DEFINES WHO WE ARE |
Pré venda | Não |
Peso | 464g |
Autor para link | EGAN SOPHIE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 416 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2016 |
Código Interno | 782721 |
Código de barras | 9780062390981 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | EGAN, SOPHIE |
Editora | WILLIAM MORROW |
Sob encomenda | Sim |