Minha sacola

    DICTIONARY OF HOTELS, TOURISM AND CATERING MANAGEM

    Favoritar
    Ref:
    167397

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Designed for those working in the hospitality industry, this reference provides more than 20,000 entries of vocabulary used in catering, restaurants and kitchens, hotels and guest houses, travel, insurance, industry-specific health and safety situations, as well as basic accounting, business, and personnel management terms. Also included are international airline abbreviations, national airport codes, international telephone codes, time zone information, and more.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781901659993
    Pré vendaNão
    Peso450g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas380
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 2002
    Código Interno167397
    Código de barras9781901659993
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorCOLLIN, P. H.
    EditoraPETER COLLIN PUBLISHING LTD
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar