De: R$ 0,00Por: R$ 4.184,30ou X de
Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
This book provides an authoritative synopsis of many of the complex features of the essential oils as applied to food science, ranging from production and harvesting, to the anti-spoilage properties of individual components. It embraces a holistic approach to the topic, and is divided into two distinct parts, the general aspects and named essential oils.
With more than 100 chapters in parts two and three, users will find valuable sections on botanical aspects, usage and applications, and a section on applications in food science that emphasizes the fact that essential oils are frequently used to impart flavor and aroma. However, more recently, their use as anti-spoilage agents has been extensively researched.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780124166417 |
---|---|
Subtítulo | FLAVOR AND SAFETY |
Pré venda | Não |
Peso | 1038g |
Autor para link | PREEDY VICTOR R. |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 930 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2015 |
Código Interno | 786350 |
Código de barras | 9780124166417 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | PREEDY, VICTOR R. |
Editora | ACADEMIC PRESS |
Sob encomenda | Sim |