De: R$ 0,00Por: R$ 2.370,80ou X de
Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
The Weurman Flavour Research Symposium has long been regarded as the premier professional meeting focused on the science of flavor. Flavour Science, an extensive review of the most recent symposium, presents the latest in flavor research, enriching the chemistry-based vision of most flavorists and flavor chemists with understanding from a broad range of fields, including human physiology, ethology, psychophysics, genetics, bioinformatics or metabolomics.
This book is ideal for all flavor scientists, food chemists and sensory scientists and has a strong audience among enologists as well.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780123985491 |
---|---|
Subtítulo | PROCEEDINGS FROM XIII WEURMAN FLAVOUR RESEARCH SYMPOSIUM |
Pré venda | Não |
Peso | 828g |
Autor para link | FERREIRA VICENTE,LOPEZ RICARDO |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 742 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2013 |
Código Interno | 788726 |
Código de barras | 9780123985491 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | FERREIRA, VICENTE | LOPEZ, RICARDO |
Editora | ACADEMIC PRESS |
Sob encomenda | Sim |