Minha sacola

    FLAVOUR SCIENCE

    Favoritar
    Ref:
    788726

    Por: R$ 2.370,80ou X de

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Flavor science is continually evolving. Remaining current with the latest research and establishing a broad and sound understanding of the major developments and breakthroughs can be a challenge.

    The Weurman Flavour Research Symposium has long been regarded as the premier professional meeting focused on the science of flavor. Flavour Science, an extensive review of the most recent symposium, presents the latest in flavor research, enriching the chemistry-based vision of most flavorists and flavor chemists with understanding from a broad range of fields, including human physiology, ethology, psychophysics, genetics, bioinformatics or metabolomics.

    This book is ideal for all flavor scientists, food chemists and sensory scientists and has a strong audience among enologists as well.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780123985491
    SubtítuloPROCEEDINGS FROM XIII WEURMAN FLAVOUR RESEARCH SYMPOSIUM
    Pré vendaNão
    Peso828g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas742
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2013
    Código Interno788726
    Código de barras9780123985491
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFERREIRA, VICENTE | LOPEZ, RICARDO
    EditoraACADEMIC PRESS
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar