Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
The book describes essential techniques and materials, and it features recipes for all the essential elements of a fondant cake, such as cake layers, icings and fondant pastes. The 180-page model directory includes step-by-step instructions and unique "exploded" photographs that show individual components and how they fit together.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781554079131 |
---|---|
Subtítulo | 100 FONDANT FEATURES TO TOP OFF A SPECIAL CAKE |
Pré venda | Não |
Peso | 500g |
Autor para link | PENMAN HELEN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1.2 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 256 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2011 |
Código Interno | 900217 |
Código de barras | 9781554079131 |
Acabamento | ESPIRAL |
Autor | PENMAN, HELEN |
Editora | FIREFLY BOOKS |
Sob encomenda | Não |