De: R$ 136,23Por: R$ 95,36ou X de
Preço a vista: R$ 95,36
Economia de R$ 40,87Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
In turn he considers aspects of diet, nutrition, and health, and the disparity between malnutrition in some places and overconsumption in others. Finally, he considers some of the big issues - the obesity crisis, sustainable agriculture, the role of new technologies such as genetic modification of crops, and ends by posing the question: how will it be possible to feed a population of 9 billion in 2050, without destroying our natural environment?
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780199661084 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 161g |
Autor para link | KREBS JOHN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 144 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2013 |
Código Interno | 715961 |
Código de barras | 9780199661084 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | KREBS, JOHN |
Editora | OXFORD UK |
Sob encomenda | Sim |