Minha sacola

    FOOD MACHINERY - FOR THE PRODUCTION OF CEREAL FOODS, SNACK FOODS AND CONFECTIONERY

    Favoritar
    Ref:
    573884

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    With the continuing development of large-scale processing, more trained people with adequate understanding of food processing, both technologically and mechanically, are needed to keep up with the rising standards of the consumer market. This book will help gain such an understanding. Lebensmittel Wissenschaft und Technologie - This book provides a general technical and mechanical background for the basic processing machinery now used for making snacks, baked goods and confectionery. It covers the basic principles, machine design, function, operation and output.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781855732698
    Pré vendaNão
    Peso348g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas312
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1992
    Código Interno573884
    Código de barras9781855732698
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorCHENG, L. M.
    EditoraWOODHEAD PUBLISHING
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar