Minha sacola

    FOOD PHYSICS - PHYSICAL PROPERTIES - MEASUREMENT AND APPLICATIONS

    Favoritar
    Ref:
    579149

    Por: R$ 1.301,89ou X de

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    'Food Physics' deals with the physical properties of food, food ingredients and their measurement. Physical properties of food play a key role in all fields where modern technological processes are applied for the generation of food raw materials and the production of food. The determination of physical properties of food and related products are a pre-requisite for planning, production engineering and automation processes in today's food, pharmaceutical and cosmetics industries as well as in all related quality control activities. This book describes the principles of food physics starting with the very basics and focuses on the needs of practitioners without omitting important basic principles. It will be indispensable for future students of food technology and food chemistry as well as for engineers, technologists and technicians in the food industries.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9783540341918
    Pré vendaNão
    Peso614g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas550
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2007
    Código Interno579149
    Código de barras9783540341918
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFIGURA, LUDGER O.
    EditoraSPRINGER VERLAG
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar