Minha sacola

    FRANKLIN STEAK

    Favoritar
    Ref:
    872516

    De: R$ 371,88Por: R$ 260,32ou X de

    Economia de R$ 111,56

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Aaron Franklin may be the reigning king of brisket, but in his off-time, what he really loves to cook and eat at home is steak. So, in this follow-up to his New York Times bestselling book Franklin Barbecue, the pitmaster extraordinaire teaches readers how to cook his favorite food to absolute perfection. With their trademark rigor and expertise, Franklin and coauthor Jordan Mackay go deeper into the art and science of cooking steak than anyone has gone before. They demystify cattle breeds, explore the technique of dry-aging, explore globally-inspired techniques like the reverse sear and hibachi-style cooking, and even teach readers how to build a custom, backyard grill setup. For any meat-lover, backyard grill-master, or fan of Franklin's fun yet authoritative approach, this book is a must-have.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780399580963
    SubtítuloDRY-AGED, LIVE-FIRED, PURE BEEF
    Pré vendaNão
    Peso500g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas224
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2019
    Código Interno872516
    Código de barras9780399580963
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFRANKLIN, AARON | MACKAY, JORDAN
    EditoraTEN SPEED PRESS
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar