Minha sacola

    nao-usar-5

    nao-usar-3

    HANBOOK OF FOOD PRESERVATION

    Favoritar
    Ref:
    583718

    De: R$ 3.422,40Por: R$ 2.395,68ou X de

    Economia de R$ 1.026,72

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Updated and expanded from 25 to 44 chapters, the Handbook of Food Preservation: Second Edition provides fundamental and practical aspects of the preservation methods and new techniques that are most important to those in the industry. This book emphasizes practical, cost-effective, and safe strategies for implementing preservation techniques and describes the exact mode or mechanisms involved in each preservation method by exploring the effects on food properties. The text is organized based on the mode of preservation method: fresh food products; chemicals and microbes; water, structure, and atmosphere; heat and energy; and indirect approaches. This is an invaluable resource for students and researchers.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781574446067
    Pré vendaNão
    Peso1215g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaSim
    Dimensões25.7 x 18 x 5
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas1088
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 2007
    Código Interno583718
    Código de barras9781574446067
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorRAHMAN, M. SHAFIUR
    EditoraCRC PRESS
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar