Minha sacola

    HOSPITALITY EMPLOYEE MANAGEMENT AND SUPERVISION - CONCEPTS AND PRACTICAL APPLICATIONS

    Favoritar
    Ref:
    585328

    De: R$ 1.668,69Por: R$ 1.168,08ou X de

    Economia de R$ 500,61

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    In many hospitality establishments, one manager or supervisor is the entire human resources department, making all the hiring and training decisions, often without having a formal human resources background. Filling this knowledge gap, 'Hospitality Employee Management and Supervision' provides both busy professionals and students with a one-stop comprehensive guide to human resources in the hospitality industry. Rather than taking a theoretical approach, this text provides a hands-on, practical, and applications-based approach. The coverage is divided into four sections: legal considerations, employee selection, employee orientation and training, and communication and motivation.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780471745228
    Pré vendaNão
    Peso402g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas360
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2007
    Código Interno585328
    Código de barras9780471745228
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorSOMMERVILLE, KERRY L.
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar