De: R$ 2.039,70Por: R$ 1.427,79ou X de
Economia de R$ 611,91Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
hospitality-specific human resources and human relations issues;
the global nature of the hotel and restaurant business;
recent changes in hotel development and financing brought about by the recessional economy;
growth in the institutional segment of the restaurant business;
changes in the fast food business and fast food franchising;
Also included are discussions of the history of the business--from early inns and taverns to the new resort complexes--as well as tourism and the hospitality industry, resort operations, restaurant operations, and much, much more. Like previous versions of the book, the Sixth Edition includes the most in-depth, authoritative look at the wide-ranging hospitality industry available anywhere.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780471285083 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 618g |
Autor para link | LUNDBERG DONALD E. |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 384 |
Número da edição | 6ª EDIÇÃO - 1994 |
Código Interno | 116154 |
Código de barras | 9780471285083 |
Acabamento | BROCHURA |
Autor | LUNDBERG, DONALD E. |
Editora | JOHN WILEY |
Sob encomenda | Sim |