INFLAMMATION, OXIDATIVE STRESS AND CANCER - DIETARY APPROACHES FOR CANCER PREVENTION
Favoritar
De: R$ 2.499,10Por: R$ 1.749,37ou X de
Economia de R$ 749,73Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Divided into nine sections, the book begins with the basic mechanisms of inflammation/oxidative stress-driven cancer, including an overview of the topic and how to prevent carcinogenesis, the role of obesity in inflammation and cancer, and antioxidant properties of some common dietary phytochemicals. Subsequent sections cover cellular signal transduction, molecular targets, and biomarkers of dietary cancer-preventive phytochemicals, as well as their potential challenges with in vivo absorption and pharmacokinetics.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781466503700 |
---|---|
Pré venda | Não |
Editor | KONG, AH-NG TONY |
Peso | 715g |
Editor para link | KONG AH-NG TONY |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 640 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2013 |
Código Interno | 756332 |
Código de barras | 9781466503700 |
Acabamento | HARDCOVER |
Editora | CRC PRESS |
Sob encomenda | Sim |