Minha sacola

    INNOVATION IN HEALTHY AND FUNCTIONAL FOODS

    Favoritar
    Ref:
    780456

    De: R$ 2.380,06Por: R$ 1.666,04ou X de

    Economia de R$ 714,02

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    The focus of food science and technology has shifted from previous goals of improving food safety and enhancing food taste toward providing healthy and functional foods. Today’s consumers desire foods that go beyond basic nutrition?foods capable of promoting better health, or even playing a disease-prevention role. To meet this need for innovation, academic research must be combined with the development and commercialization strategies of industry. Innovation in Healthy and Functional Foods brings together this knowledge, with contributions from experts in biological science, food science, engineering, marketing, regulation, law, finance, sustainability, and management.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781439862674
    Pré vendaNão
    EditorBAGCHI, DEBASIS | GHOSH, DILIP | SMARTA, R.B.
    Peso688g
    Editor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas616
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2012
    Código Interno780456
    Código de barras9781439862674
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraCRC PRESS
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar