De: R$ 0,00Por: R$ 247,88ou X de
Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Now Erica and Stephen bring the taste of world-class beer into your kitchen (no matter how small it is). They share a German-style Smoked Wheat, an aromatic Single Hop IPA inspired by The Kernel in London’s Maltby Street Market, as well as recipes straight from the brewmasters, including an imperial stout from Evil Twin, Ranger Creek’s Mesquite Smoked Porter, and a Chocolate Stout from Steve Hindy, the founder of Brooklyn Brewery.
Since beer is best with food, Erica and Stephen have also included recipes for a Farmhouse Ale Risotto, Spent Grain No-Rise Pizza Dough, Shandy Ice Pops, IPA Hummus, and more. With tips and introductory techniques to get you started brewing if you’re a first-timer, you’ll have world-class, small-batch beer ready to drink in no time.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780804137638 |
---|---|
Subtítulo | SMALL-BATCH RECIPES FROM BROOKLYN TO BAMBERG |
Pré venda | Não |
Peso | 197g |
Autor para link | SHEA ERICA,VALAND STEPHEN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 0.6 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 176 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO – 2017 |
Código Interno | 827829 |
Código de barras | 9780804137638 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | SHEA, ERICA | VALAND, STEPHEN |
Editora | CLARKSON POTTER PUBLISHERS |
Sob encomenda | Sim |