De: R$ 604,40Por: R$ 423,08ou X de
Economia de R$ 181,32Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Through heartfelt essays about the food, creativity, and legacy of the restaurant and more than 60 original recipes, readers discover delicious signature recipes such as Cull Yaw Köfte with Grilled Apple Sauce, Grilled Chickpea Hummus, Sourdough Pide, Mushroom Manti, and Tahini Tart - all by Sertaç Dirik, one of the most talented chefs of his generation. A foreword by Action Bronson further tells the story of the one-of-a-kind foodie destination beloved by devoted locals and restaurant fans from around the world.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781838668495 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 1100g |
Autor para link | DIRIK FERHAT AND SERTAÇ |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 27.69 x 21.34 x 2.54 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 248 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2024 |
Código Interno | 1119852 |
Código de barras | 9781838668495 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | DIRIK, FERHAT AND SERTAÇ |
Editora | PHAIDON PRESS |
Sob encomenda | Sim |