Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
The second half of the book gathers an extensive selection of original recipes drawn from medieval culinary sources along with thirty-one contemporary recipes that evoke the flavors of the Middle Ages. Featuring dishes such as Chicken with Walnuts and Pomegranate, Beef with Pistachios, Bazergan Couscous, Lamb Stew with Fresh Apricots, Tuna and Eggplant Purée with Vinegar and Caraway, and Stuffed Dates, the book also discusses topics such as cookware, utensils, aromatic substances, and condiments, making it both an entertaining read and an informative resource for anyone who enjoys the fine art of cooking.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780520261747 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 277g |
Autor para link | ZAOUALI LILIA |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 248 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - SETEBRO 2009 |
Código Interno | 587840 |
Código de barras | 9780520261747 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | ZAOUALI, LILIA |
Editora | UNIVERSITY OF CALIFORNIA PRESS |
Sob encomenda | Não |