De: R$ 579,42Por: R$ 405,59ou X de
Economia de R$ 173,83Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
The book features more than 700 delicious and authentic recipes that can be easily recreated at home. From tamales, fajitas, and moles to cactus salad, blue crab soup, and melon seed juice, the recipes are a celebration of the fresh flavors and ingredients from a country whose cuisine is revered around the world.
Organized by food type/style (Street Food, Starters, Drinks, Fish and Seafood, Meat and Poultry, Vegetables, Pulses and Rice, and Dessert), Mexico: The Cookbook also includes an extensive introduction to Mexican culinary history, ingredients, and techniques, while a Chef Menu section proffers inspirational recipes and menus by some of the world's most prominent Mexican chefs.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780714867526 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 2400g |
Autor para link | ARRONTE MARGARITA CARRILLO |
Livro disponível - pronta entrega | Sim |
Dimensões | 27.69 x 19.3 x 5.08 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 704 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2014 |
Código Interno | 1003547 |
Código de barras | 9780714867526 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | ARRONTE, MARGARITA CARRILLO |
Editora | PHAIDON PRESS |
Sob encomenda | Não |