De: R$ 5.196,80Por: R$ 3.637,76ou X de
Economia de R$ 1.559,04Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
This book is an essential reference offering a comprehensive guide to the range of IFPs available, their key benefits for the food industry (greater flexibility, functionality and more consistent quality) and the ways in which their manufacture can be tailored to the requirements of the food industry. The publication of New ingredients in food processing in English comes at a time when the food industry is under increasing pressure to produce new and innovative products, while faced with consumers who are more educated than ever before about what goes into their food.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781855734432 |
---|---|
Subtítulo | BIOCHEMISTRY AND AGRICULTURE |
Pré venda | Não |
Peso | 409g |
Autor para link | LORIENT DENIS,LINDEN GUY |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 366 |
Número da edição | 1ªEDIÇÃO - 1999 |
Código Interno | 780263 |
Código de barras | 9781855734432 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | LORIENT, DENIS | LINDEN, GUY |
Editora | WOODHEAD PUBLISHING |
Sob encomenda | Sim |