De: R$ 0,00Por: R$ 2.790,00ou X de
Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Because there is considerable diversity and a substantial body of the compositional studies directed towards commercial varieties, this information is useful for identifying traits and features that may be transposed from one variety to another.
In addition, compositional and sensory features may also be used for commercialization and to characterize adulteration. Detailed characterization of cultivars can be used to identify "super-foods". Alternatively, unmasked historical cultivars may be the focus of reinvigorated commercial practices.
Each chapter in this book has sections on the botanical aspects, the composition of traditional or ancient cultivars, the composition of modern cultivars, a focus on areas of research, the specialty of the communicating author of each chapter, and summary points.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780124081178 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 889g |
Autor para link | PREEDY VICTOR R.,SIMMONDS MONIQUE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 796 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2015 |
Código Interno | 786349 |
Código de barras | 9780124081178 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | PREEDY, VICTOR R. | SIMMONDS, MONIQUE |
Editora | ACADEMIC PRESS |
Sob encomenda | Sim |