De: R$ 247,85Por: R$ 173,50ou X de
Economia de R$ 74,35Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
This book features recipes for two delicious layered cakes (Madeira and chocolate fudge); plus the ingredients you need to make successful cake coverings and fillings including sugarpaste (fondant), flower paste, modelling chocolate, ganache and royal icing.
It also includes new and popular cake techniques such as achieving sharp edges, working with modelling chocolate, airbrushing, cocoa butter painting and mastering double-height cakes.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781782217497 |
---|---|
Subtítulo | 12 STUNNING CAKES FOR SPECIAL OCCASIONS |
Pré venda | Não |
Peso | 244g |
Autor para link | SMITH LINDY |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 28.58 x 22.07 x 1.24 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 144 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2020 |
Código Interno | 925078 |
Código de barras | 9781782217497 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | SMITH, LINDY |
Editora | SEARCH PRESS UK |
Sob encomenda | Sim |