De: R$ 0,00Por: R$ 2.092,50ou X de
Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
These critical, problem-oriented chapters have been written by researchers active in the areas of food safety and microbial contamination during production, harvesting, packing and fresh-cut processing of horticultural crops, and were designed to provide methods of contamination avoidance. Coverage includes policy and practices in the United States, Mexico and Central America, Europe, and Japan.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780124046115 |
---|---|
Subtítulo | CAUSES AND SOLUTIONS |
Pré venda | Não |
Peso | 549g |
Autor para link | GERBA CHARLES P.,SAPERS GERALD,MATTHEWS KARL R. |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 492 |
Número da edição | 2ª EDIÇÃO - 2014 |
Código Interno | 788065 |
Código de barras | 9780124046115 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | GERBA, CHARLES P. | SAPERS, GERALD | MATTHEWS, KARL R. |
Editora | ACADEMIC PRESS |
Sob encomenda | Sim |