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    QUANTITY FOOD PRODUCTION, PLANNING, AND MANAGEMENT

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    Sinopse

    A major revision of a classic text-how to be an effective foodservice manager. When it comes to handling the demands of the foodservice industry, there is no single approach. Quantity Food Production, Planning, and Management goes beyond the mere teaching of technical skills to address the multitude of situations and challenges facing operators today. Now in a new edition, this classic hospitality management text continues to set the standard for planning production, executing culinary technique, and understanding food and beverage management. Chapters are logically organized, and each one discusses a separate element of successful hospitality operations management.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780471333470
    Pré vendaNão
    Peso572g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas512
    Número da edição3ª EDIÇÃO - 2000
    Código Interno116267
    Código de barras9780471333470
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorKNIGHT, JOHN | KOTSCHEVAR, LENDAL H.
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim

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