Minha sacola

    REFINED TASTES - SUGAR, CONFECTIONERY AND CONSUMERS IN NINETEENTH-CENTURY AMERICA

    Favoritar
    Ref:
    573953

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    American consumers today regard sugar as a mundane and sometimes even troublesome substance linked to hyperactivity in children and other health concerns. Yet two hundred years ago American consumers treasured sugar as a rare commodity and consumed it only in small amounts. In 'Refined Tastes: Sugar, Confectionery, and Consumers in Nineteenth-Century America', Wendy A. Woloson demonstrates how the cultural role of sugar changed from being a precious luxury good to a ubiquitous necessity. Sugar became a social marker that established and reinforced class and gender differences.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780801868764
    Pré vendaNão
    Peso309g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1.2
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas277
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2002
    Código Interno573953
    Código de barras9780801868764
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorWOLOSON, WENDY A.
    EditoraJOHNS HOPKINS UNIVERSITY PRESS
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar