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    SECRETS OF MEAT CURING AND SAUSAGE MAKING

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    Sinopse

    Secrets of Meat Curing And Sausage Making How To Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beer, Ect. How To Make Sausage, Etc.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781470112523
    SubtítuloMAKING HOW TO CURE HAMS, SHOULDERS, BACON, CORNED BEER, ECT. HOW TO MAKE SAUSAGE, ETC.
    Pré vendaNão
    Peso255g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões24.64 x 18.8 x 0.5
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Nacional
    Número de páginas98
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2009
    Código Interno800487
    Código de barras9781470112523
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorB. HELLER & CO.
    EditoraCREATESPACE
    Sob encomendaSim

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