Minha sacola

    SOUTHERN COOKING TO REMEMBER

    Favoritar
    Ref:
    1047532

    Por: R$ 347,31ou X de

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Southern food is as delightful and as varied as the region from which it comes - shrimp gumbo simmered in kitchens along the gulf Coast, roast venison from Alabama's piney woods, wild ducks from Georgia's marshland, tall stacks of Tennessee in-fare cakes, charlotte piled high in crystal bowls, dewberry cobbler, scuppernong wine, tender turnip greens with wedges of hot cornbread, peas cooked with ham hocks, Brunswick stew made by an old family recipe, fresh fish with hush puppies, chess pie, squash souffle, spoon bread, smothered quail with baked grits, chicken fried to a crisp, thick slices of country ham with red-eye gravy. The list goes on and on, as good Deep South cooks and discriminating diners know.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780878057467
    Pré vendaNão
    Peso347g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões22.9 x 15.2 x 1.34
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas232
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1994
    Código Interno1047532
    Código de barras9780878057467
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorWINDHAM, KATHRYN TUCKER
    EditoraUNIVERSITY PRESS OF MISSISSIPPI - UM LIVRO **
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar