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Sinopse
One hundred sixty-five classic recipes--onion soup, quiche Lorraine, boeuf bourguignon, tarte Tatin--are graded with a three-star rating so the home chef can gauge the complexity and gradually expand their cooking ability. Nine recipes from Michelin three-star chefs and culinary artisans offer the ultimate challenge.
Cross-references to techniques, culinary terms, and complementary recipes facilitate navigation, and the volume is completed with practical resources: visual dictionaries of basic kitchen equipment; cuts of meat; types of herbs, grains, spices, pasta, and dried beans; a glossary; conversion tables; and an index of recipes, main ingredients, and techniques.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9782080421937 |
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Pré venda | Não |
Peso | 2500g |
Autor para link | DELORME HUBERT,BOUE VINCENT |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 28.19 x 21.21 x 3.61 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 544 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2023 |
Código Interno | 1072637 |
Código de barras | 9782080421937 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | DELORME, HUBERT | BOUE, VINCENT |
Editora | FLAMMARION UK |
Sob encomenda | Sim |