Minha sacola

    THE FIRST-TIME BREAD BAKER

    Favoritar
    Ref:
    1120070

    De: R$ 230,92Por: R$ 161,64ou X de

    Economia de R$ 69,28

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Emmanuel Hadjiandreou is passionate about making bread and in this beginner’s guide he explains how to master the art at home with simple recipes and clear step-by-step instruction so that everyone, including children, can enjoy the delights of bread making. This entry level guide to baking bread at home starts by setting out the tools and equipment needed and explains the science behind the alchemy of turning flour, yeast and water into the bread we love so much. Delicious step-by-step recipes for every day include a 60-minute Soda Bread, a Half-and-half Sourdough Loaf and a Sandwich Loaf. Occasional bakes to have fun with are Puffy Pitta Pockets, Pizza Dough and Crunchy Breadsticks, whilst enriched dough sweet treats to try include Sticky Apple & Cinnamon Buns and a Chocolate & Cherry Stollen.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781788793605
    SubtítuloA BEGINNER'S GUIDE TO BAKING BREAD AT HOME
    Pré vendaNão
    Peso726g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões24.16 x 19.84 x 1.26
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas160
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2021
    Código Interno1120070
    Código de barras9781788793605
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorHADJIANDREOU, EMMANUEL
    EditoraRYLAND PETERS UK
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar