De: R$ 0,00Por: R$ 619,38ou X de
Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
The Italian Bakery is the first volume in the Silver Spoon library to focus on dolci – the Italian term for all sweet treats. Dishes found in bakeries throughout Italy’s diverse regions come to life in 140 accessible classic and contemporary patisserie recipes with step-by-step photography, geared toward novices and experienced bakers alike. Filled with cakes, pastries, pies, cookies, sweets and chocolates, and frozen puddings, the collection showcases a wide range of delectable desserts suitable for everyday indulgences and special-occasion celebrations – the Italian way.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781838663148 |
---|---|
Subtítulo | STEP-BY-STEP RECIPES WITH THE SILVER SPOON |
Pré venda | Não |
Editor | THE SILVER SPOON KITCHEN |
Peso | 500g |
Editor para link | THE SILVER SPOON KITCHEN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 3 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 360 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2021 |
Código Interno | 948585 |
Código de barras | 9781838663148 |
Acabamento | HARDCOVER |
Editora | PHAIDON PRESS |
Sob encomenda | Sim |