De: R$ 787,90Por: R$ 551,53ou X de
Economia de R$ 236,37Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Despite this increasing attention, however, systematic research on the subject has been nearly absent. Tourism and Gastronomy addresses this by drawing together a group of international experts in order to develop a better understanding of the role, development and future of gastronomy and culinary heritage in tourism.
Students and researchers in the areas of tourism, heritage, hospitality, hotel management and catering will find this book an extremely valuable source of information.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780415510998 |
---|---|
Pré venda | Não |
Editor | HJALAGER, ANNE-METTE | RICHARDS, GREG |
Peso | 360g |
Editor para link | HJALAGER ANNE-METTE,RICHARDS GREG |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23.39 x 15.6 x 1.35 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 252 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2011 |
Código Interno | 1004007 |
Código de barras | 9780415510998 |
Acabamento | PAPERBACK |
Editora | ROUTLEDGE |
Sob encomenda | Sim |