Minha sacola

    WHERE CHEFS EAT

    Favoritar
    Ref:
    844539

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    This all-new, completely revised, third edition of the global restaurant guidebook that has sold more than 250,000 copies features more than 7,000 recommendations for more than 4,500 restaurants in more than 70 countries. Wherever you are, you'll never miss the best local diner for breakfast, the best restaurant for a business dinner, or the best place for a late night snack ? and everything in-between.
    With city maps, key information, reviews and recommendations from the chefs themselves, this is the guide for savvy restaurant-goers and arm chair foodies in major cities and towns worldwide.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9780714875651
    SubtítuloA GUIDE TO CHEFS' FAVORITE RESTAURANTS
    Pré vendaNão
    Peso1100g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões21 x 17 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas1184
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2018
    Código Interno844539
    Código de barras9780714875651
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorWARWICK, JOE
    EditoraPHAIDON PRESS
    Sob encomendaNão

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar