Minha sacola

    WOMEN IN THE KITCHEN

    Favoritar
    Ref:
    964302

    De: R$ 210,80Por: R$ 147,56ou X de

    Economia de R$ 63,24

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Anne Willan, multi-award-winning culinary historian, cookbook writer, teacher, and founder of La Varenne Cooking School in Paris, explores the lives and work of women cookbook authors whose essential books have defined cooking over the past three hundred years. Beginning with the first published cookbook by Hannah Woolley in 1661 to the early colonial days to the transformative popular works by Fannie Farmer, Irma Rombauer, Julia Child, Edna Lewis, Marcella Hazan, and up to Alice Waters working today. Willan offers a brief biography of each influential woman, highlighting her key contributions, seminal books, and representative dishes. The book features fifty original recipes—as well as updated versions Willan has tested and modernized for the contemporary kitchen.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781501173325
    SubtítuloTWELVE ESSENTIAL COOKBOOK WRITERS WHO DEFINED THE WAY WE EAT, FROM 1661 TO TODAY
    Pré vendaNão
    Peso250g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões21.59 x 13.72 x 2.29
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas320
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2021
    Código Interno964302
    Código de barras9781501173325
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorWILLAN, ANNE
    EditoraSCRIBNER
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar